Denkt u na over een grote of kleine verandering in uw tuin en wilt u graag een professional die met u meedenkt? U kunt nu zelf uw afspraak inplannen voor tuinadvies op maat. In drie kwartier bespreken we uw wensen en geef ik persoonlijk en laagdrempelig advies. Ik geef tips over hoe uw tuin een sfeervolle plek kan worden die perfect aansluit op uw woning. Ook vertel ik u graag hoe u uw tuin bestand maakt tegen alle seizoenen en hoe u groen, siergrassen, beplanting, verlichting, kunst en plantenbakken optimaal kunt inzetten.

Hoe werkt het?

Via onderstaande planner maakt u zelf uw afspraak op de tijd en locatie die u het beste uitkomen. Voor een vaste prijs van € 150,- bespreken we in drie kwartier uw wensen geef ik advies.

Plan uw afspraak

En dan hier de tool waarin je ook de plaatsnamen noemt.

 

Laden...

Tuin advies

Wilt u uw tuin graag helemaal opnieuw inrichten en beschikt u al over een  XXX maar bent u op zoek naar eenheid en sfeer?

Stap 1

Bij u thuis of op een locatie bij u in de buurt vindt het eerste kennismakingsgesprek plaats. Bij u thuis kan ik meteen de sfeer en de grote van de ruimte ervaren. Wanneer de afspraak op locatie gebeurt, vraag ik u wat beeldmateriaal mee te nemen.
Ik kijk met een frisse blik naar uw tuin en luister naar uw wensen en ideeën. Samen gaan we op zoek naar een bij u passende stijl en sfeer.

Stap 2

Als ik een goed beeld heb van de situatie ga ik hier verder in mijn studio mee aan de slag.

Stap 3

In een tweede gesprek zal ik het plan wat ik heb gemaakt voor jouw ruimte presenteren. Dit kan op locatie zijn of in mijn studio,net wat jij het fijnst vindt. Ik leg uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Op deze manier gaat het plan ook voor jou leven.

De basis van dit advies is een moodboard. Dit moodboard vormt de leidraad van mijn concept en moet de sfeer pakken die we gaan neerzetten.
Naast het moodboard maak ik een interieurindeling op schaal, met product ideeën en een visualisatie hiervan, een een kleurplan, een verlichtingsplan, en een overzicht met meubel adviezen. Daarin neem ik natuurlijk mee welke meubels jullie willen behouden.
Ik zorg ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor een eigentijds interieur dat aan jouw persoonlijke smaak voldoet!

Styling advies

Bent u in grote lijnen tevreden met de basis van uw tuin maar heeft u net even hulp nodig bij het afstylen, de puntjes op de ‘i’?

Stap 1

We bespreken samen, in de tuin, wat uw wensen zijn, hoe u de sfeer graag zou willen veranderen, wat u mooi vind en wat niet, wat u nog mist in de ruimte.

Stap 2

Vervolgens ga ik voor jou, of gaan we samen, shoppen binnen het met jou afgesproken budget.

Stap 3

De verzamelde items worden met aandacht en zorg verdeeld in de ruimte, je zult zien dat de ruimte er ineens heel anders uit ziet! Met de juiste accessoires, kleur en materiaal gebruik wordt eenheid en rust aangebracht, helemaal in de sfeer en stijl die jij voor ogen hebt!

Beplanting advies

Soms is het genoeg om alleen een andere kleur op een wand aan te brengen en de accessoires hier op aan te passen. Kom je er niet helemaal uit welke kleur te kiezen? Wellicht is dit dan het juiste advies voor jou.

Ik kom 1 uur bij jullie langs en kijk mee naar de kleuren in jullie huis. We bekijken samen welke sfeer je voor ogen hebt en met welke kleuren je dit kan bereiken.
Na mijn bezoek werk ik mijn advies uit en stuur het jullie toe.

Neem contact op:

Een uniek tuinontwerp. Deskundige uitvoering. Eén aanspreekpunt. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten.

Arnold van Gorsel