Skip to main content

Tussen de wens een nieuwe tuin te willen en oplevering zitten behoorlijk wat stappen. Om dit hele proces voorspoedig te laten verlopen, maken we heldere afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en bent u met slechts één aanspreekpunt altijd meteen aan het juiste adres.

Orientatie

U wilt een nieuwe tuin en bent op zoek naar iemand die een persoonlijk en goed doordacht tuinontwerp voor u kan maken en dat vervolgens kan realiseren. Graag ga ik vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor uw wensen en gedachten en geef ik mijn inbreng. In dit gesprek komen de financiële kaders ook aan bod, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Tuinontwerp

Wanneer uw wensen aansluiten bij mijn ideeën, stel ik een opdrachtbevestiging samen zodat u alle gemaakte afspraken helder op een rijtje hebt. Vervolgens ga ik naar de tekentafel. Ik toon u een uniek tuinontwerp dat tot de verbeelding spreekt, mogelijk aangevuld met een gespecificeerde kostenindicatie. Het definitieve ontwerp is inclusief informatie over materiaalsoort en een offerte voor de uitvoering. Op verzoek verzorg ik tegen de geldende tarieven ook een 3D-visualisatie, beplantings-, verlichtings- en beregeningsplan. Zo komen we samen tot een resultaat dat bij u past.

Realisatie

Het persoonlijke tuinontwerp verdient alle aandacht in de realisatie. De beplanting vormt een wezenlijk onderdeel van de tuin en zal volgens het gemaakte beplantingsplan worden uitgezet en ingeplant. Beplanting brengt uw tuin tot leven. Tijdens de realisatie werk ik samen met betrouwbare partners die uitblinken in hun vak. Vakmanschap is van groot belang bij de realisatie van uw tuin.

Projectregie

Wanneer ik voor u aan de slag ga, sta ik tot aan de oplevering voor u klaar. Voor de realisatie van uw tuin zijn vaak verschillende partijen nodig zoals hovenier, timmerman, elektricien of andere specialisten. Tijdens het bespreken van het definitieve tuinontwerp wordt er ook besproken wat de rol van mij als projectregisseur gaat zijn tijdens de realisatie. Zo houden we het overzichtelijk en hoeft u zich nooit af te vragen bij wie u moet zijn.

Neem contact op:

Een uniek tuinontwerp. Deskundige uitvoering. Eén aanspreekpunt. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten.

Arnold van Gorsel

Official partner HOOG.design
× Hoe kan ik u helpen