Skip to main content

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe tuin en eventuele mogelijkheden? U heeft wellicht in grote lijnen wel een beeld van uw bestaande tuin en heeft al vele Pinterest borden gemaakt maar weet niet hoe dit in uw situatie toe te passen? Is een tuininvestering nu misschien nog niet aan de orde maar droomt u wel al van die mooie tuin? En heeft uw tuin een oppervlakte kleiner dan 200m2? Dan is onze schetssessie voor u DE oplossing!

In een schetssessie komen we bij u langs en maken we een ‘quick scan’ van uw huidige tuin. In 1,5uur bekijken we verschillende mogelijkheden en werken direct bij u aan tafel een idee globaal uit op papier. Dit is weliswaar nog geen uitgewerkt ontwerp, maar deze schets geeft u wel een voorproefje over mogelijkheden en een eventuele lay-out van uw tuin en kan vervolgens worden gebruikt als uitgangspunt voor een tuinontwerp. Omdat u tegenover ons zit, kunt u met ons meedenken. Het voordeel hiervan is dat de vormgeving of detaillering direct aangepast kan worden wanneer dit wenselijk is.

Een schetssessie is de manier om in de oriëntatiefase al vorm te geven aan uw droomtuin! Natuurlijk en levendig, tegelijkertijd strak en eigentijds. Een tuin vol contrast, maar in perfecte harmonie.

Onze schetssessie is ook ideaal voor tuinen met een kleiner budget. Aan de hand van een globale schets en enkele suggesties kunt u namelijk zelf voor de verdere detaillering en de uitvoering zorgen. Wij helpen u hierbij echter wel graag op weg.

 De voordelen van een tuinschets:

  • Een betaalbare service met een verrassend resultaat;
  • Een frisse blik in uw tuin van een tuinontwerper;
  • Een bruikbare schets, op schaal

Wat verwacht ik van u:

  • Een plattegrond van de tuin, mogelijk op schaal, inclusief maten van de woning;
  • Een overzicht van uw wensen, mogelijk aangevuld met foto’s en of beeldmateriaal van tuinen die u aanspreken.

Via de contactbutton kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak. 

Wat is er nodig voor een schetssessie?

– Een plattegrond van de tuin, mogelijk op schaal, inclusief maten van de woning;

– Een overzicht van uw wensen, mogelijk aangevuld met foto’s en of beeldmateriaal van tuinen die u aanspreken.

Kosten en locatie

Voor de schetssessie rekenen wij met een starttarief van € 275,– incl. BTW. Dit bedrag is van toepassing op afspraken binnen ons werkgebied bij u thuis. Ons werkgebied ligt binnen een straal van 10km rond mijn studio.

Voor afspraken buiten dit werkgebied hanteer ik een variabele kilometer- en uurvergoeding, afhankelijk van uw woonplaats. Een schetssessie is ook mogelijk in onze ontwerpstudio in Amersfoort Vathorst. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Na de schetssessie

Na de schetssessie is het mogelijk om de gemaakte schets uit te werken tot een compleet tuinontwerp. Het tuinontwerp is een gedetailleerde uitwerking van de gemaakte schets.

 

 

Neem contact op:

Een uniek tuinontwerp. Deskundige uitvoering. Eén aanspreekpunt. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten.

Arnold van Gorsel

Official partner HOOG.design
× Hoe kan ik u helpen