Skip to main content

Mijn naam is Arnold van Gorsel en ik ben ervan overtuigd dat ‘groen’ een diepgaande invloed heeft op de kwaliteit van leven. Onderzoek heeft aangetoond dat een groene leefomgeving een positieve werking heeft op het welzijn van de mens. Als eigenaar en creatief vormgever van ZOË Tuinvormgeving & Projectregie ontwerp ik vol passie tuinen vol van leven. Creatief vormgeven komt terug in alle facetten. Van de eerste schets tot aan de realisatie en het onderhoud van uw tuin.

Wanneer ik mij over een tuinontwerp buig, zit ik letterlijk aan de tekentafel. Ontwerpen doe ik met de hand. Na jarenlange ervaring als uitvoerend hovenier, heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld waarin ik levende elementen in evenwicht breng met andere materialen. Dit doe ik vanuit mijn eigen ontwerpstudio, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

In de realisatie van uw tuin werk ik samen met deskundige en betrouwbare partners. Tijdens de realisatie ben ik graag actief betrokken als projectregisseur om op die manier zorg te dragen dat uw unieke ontwerp volledig tot zijn recht komt.  Daarbij neem ik u veel ‘regelzaken’ en inhoudelijke (vaktechnische) werkbesprekingen uit handen, zodat u door kunt gaan met uw dagelijkse invullingen. Dit alles om u als opdrachtgever optimaal te kunnen bedienen en dat voor u het genieten van uw nieuwe tuin in een zo vroeg mogelijk stadium al kan beginnen. Een nieuwe tuin vol van leven!

Gegevens

Rostockweg 1
3825 PH AMERSFOORT

bezoek mogelijk op afspraak

KvK: 55352847

Contact

Neem contact op:

Een uniek tuinontwerp. Deskundige uitvoering. Eén aanspreekpunt. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten.

Arnold van Gorsel

Official partner HOOG.design
× Hoe kan ik u helpen