Skip to main content

Visie

Zoë spreek je uit als ‘zoowie’. Het woord komt uit het Grieks en betekent ‘leven’ of ‘vol van leven’. De tuinen die ik ontwerp en laat realiseren zijn vol van leven. Dit komt onder meer terug in een krachtig en evenwichtig lijnenspel. Zowel materialen als beplanting spelen hierin een belangrijke rol. Ook werk ik graag met siergrassen, wat een levendig effect creëert.

Ook licht speelt een belangrijke rol in mijn ontwerpen. Het lage, warme licht van een vroege ochtend, het scherpe zomerlicht op een heldere dag of het strijklicht in de winter, alles passeert de revue in uw tuin. Ieder licht weerkaatst op zijn eigen manier en heeft weer een andere invloed op hoe de siergrassen, beplanting en andere elementen tot hun recht komen.

Niet minder belangrijk is het om rekening te houden met beweging. De wind die de siergrassen en het groen laat dansen en daarmee volop leven brengt in uw tuin. Ik streef ernaar om de juiste balans te vinden tussen natuur en architectuur. Natuurlijk en levendig, tegelijkertijd strak en eigentijds. Een tuin vol contrast, maar in perfecte harmonie.

Kloostermoppen muur

Neem contact op:

Een uniek tuinontwerp. Deskundige uitvoering. Eén aanspreekpunt. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten.

Arnold van Gorsel

Official partner HOOG.design
× Hoe kan ik u helpen