Skip to main content
 • Zoe tuinvormgeving heeft het in een dag voor elkaar gekregen om van mijn lelijkste voortuin van de straat de mooiste voortuin te maken! Het huis heeft een hele andere uitstraling gekregen. Het contact met Arnold verliep erg prettig. Ik kan Zoe tuinvormgeving van harte aanbevelen!

  Esther Bergsma Avatar Esther Bergsma
  31 januari 2020

  Wij hebben het ontwerp en de realisatie van de tuin van onze nieuwbouwwoning in Utrecht in handen gelegd van Arnold. We zijn heel tevreden over de manier waarop hij werkt. Hij denkt mee, is communicatief, is bereid om onvoorziene zaken op te pakken en heeft oog voor details. En als onverhoopt iets niet naar wens is, doet hij niet moeilijk om het alsnog op te lossen. Heel prettig!

  Jop Berkhout Avatar Jop Berkhout
  22 maart 2019

  Vorige week is mijn tuin gerealiseerd door Arnold van Gorsel van ZOË Tuinvormgeving en ben er super blij mee. Zelf ben ik wekenlang bezig geweest met puzzelen en ontwerpen maken maar kwam er niet helemaal uit. Arnold wist precies wat ik voor ogen had en heeft me met zijn ontwerp echt verrast. Het zijn dan ook zeker de details die het hem doen. Daar is echt goed over nagedacht. Arnold is een vriendelijke en harde werker met een creatieve geest. Verder heeft hij ook zeer vakkundige en vriendelijke vakmensen die voor hem werken. Alles is tot in de puntjes verzorgd en netjes achtergelaten. Kortom, een bedrijf om zeker aan te bevelen!!

  Nineke Snijder Avatar Nineke Snijder
  28 mei 2019
 • Afgelopen december was het dan eindelijk zover: de realisatie van onze prachtige achtertuin! Arnold heeft ons van A tot Z begeleid in het traject van ontwerp naar alles wat erbij komt kijken om een mooi resultaat te krijgen. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking, Arnold luistert en denkt goed mee, maar schoomt ook niet om zijn mening te geven. Kortom supertevreden en kunnen niet wachten tot alles in bloei staat!

  Nicole van Schoonhoven Avatar Nicole van Schoonhoven
  7 januari 2020

  Wij hadden geen idee welke indeling wij nu zouden kunnen maken met onze tuin. Wat kun je überhaupt met deze "kleine tuin" doen, dachten wij... Arnold heeft ons vanaf het 1e gesprek, tot tekentafel en realisatie van de tuin begeleidt. Onze wens was meer groen, gezelligheid en knusheid creëren in onze tuin. Zijn ontwerp heeft ons enorm verrast, was dit mogelijk met onze tuin? Wij waren zeer enthousiast over zijn manier van werken, de kwaliteit en de afronding. Arnold denkt mee en denkt in oplossingen. Arnold, bedankt voor je mooie idee en de realisatie van onze tuin. Wij zijn er super blij mee! Groetjes, Patrick en Debbie

  Debbie Blaauw Avatar Debbie Blaauw
  13 juni 2019

  Vorige week is onze tuin opgeleverd; we zijn er heel erg blij mee! We vonden ons kleine tuintje op het noorden nogal een uitdaging om iets van te maken. Dat is Arnold geweldig gelukt; hij heeft onze wensen (veel zitruimte en toch ook veel groen; strakke lijnen en toch ook "rommelig") heel goed vorm gegeven. We kunnen er nu al heerlijk zitten en zijn benieuwd hoe het er straks uit gaat zien als de planten en de krenteboompjes meer gegroeid zijn!

  Hans Eeftink Avatar Hans Eeftink
  27 april 2020
 • Toen we onze huis kochten bestond te tuin voor 95% uit bestrating. Hier wilde we vanaf. Arnold heeft een prachtige plek gecreëerd met meerdere zones. Spelen, Leven & Relaxen. Groen, hout & tegels. Onze tuin is prachtig geworden en daar zijn we super blij mee. We kunnen niet wachten op de lente! Arnold, bedankt!

  Robbert Rietveld Avatar Robbert Rietveld
  8 februari 2020

  Erg blij met onze mooie nieuwe tuin. Van tevoren hadden we nog geen goed beeld wat we nu wilden met de tuin maar in gesprek met Arnold ontstond er een mooi ontwerp. De uitvoering verliep soepel en snel.

  Lisette Elst Avatar Lisette Elst
  19 oktober 2019
× Hoe kan ik u helpen