Skip to main content

Uw bestaande tuin kan wel een update gebruiken? U heeft wellicht in grote lijnen wel een beeld van uw bestaande tuin en heeft al vele Pinterest borden gemaakt maar weet niet hoe dit in uw situatie toe te passen?

Voor tuinen tot 100m2 biedt ik u ‘Tuinschets aan tafel’ aan. Op basis van uw wensen en situatie ontvangt u aan het eind van de afspraak een overzichtelijke en creatieve tuinschets. Deze schets bestaat uit een potloodtekening op schetspapier. Deze tuinschets kan op een later moment uitgewerkt worden tot een compleet tuinontwerp

De afspraak duurt 50 minuten en daarin bespreken we uw wensen en geef ik persoonlijk en laagdrempelig advies. Vervolgens maak ik, al pratend over de wensen, een globale schets voor uw tuin. 

Hoe werkt het?

Via de contactbutton kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak. 

Wat is er nodig voor een ‘Tuinschets aan tafel’?

  • een plattegrond van de tuin, mogelijk op schaal, inclusief maten van de woning
  • foto’s van de bestaande situatie van zowel de woning als tuin. Mogelijk ook foto’s van het interieur zodat de tuin daarop kan aansluiten.
  • een wensenlijst, mogelijk aangevuld met foto’s en of beeldmateriaal van tuinen die u aanspreken.

Locatie en kosten

De locatie waar ik ‘Tuinschets aan tafel’ aanbiedt is in de karakteristieke boerderij Bij Lot, Hogesteeg 63 in Amersfoort Vathorst. Een andere locatie is bespreekbaar in overleg.

Kosten voor 50 minuten schetsservice € 140,-.

Na ‘Tuinschets aan tafel’

Na ‘Tuinschets aan tafel’ is het mogelijk om de gemaakte schets uit te werken tot een compleet tuinontwerp. Het tuinontwerp is een gedetailleerde uitwerking van de gemaakte schets. De kosten van een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin.

Wanneer u na ‘Tuinschets aan tafel’ een tuinontwerp wilt laten maken, dan worden de kosten van de schets in mindering gebracht op de kosten van het tuinontwerp.

 

 

Neem contact op:

Een uniek tuinontwerp. Deskundige uitvoering. Eén aanspreekpunt. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten.

Arnold van Gorsel

Official partner HOOG.design
× Hoe kan ik u helpen