Skip to main content

Denkt u na over een grote of kleine verandering in uw tuin maar weet u niet waar u moet beginnen? U heeft geen behoefte aan een compleet tuinontwerp maar u wilt wel graag een professional die met u meedenkt?

U kunt nu zelf uw afspraak inplannen voor advies op maat. Dit advies wordt gegeven in de karakteristieke boerderij Bij Lot, Hogesteeg 63 in Amersfoort Vathorst. In een gesprek van 50 minuten bespreken we uw wensen en geef ik persoonlijk en laagdrempelig advies. Ik geef tips over hoe uw tuin een sfeervolle plek kan worden die perfect aansluit op uw woning. Ook vertel ik u graag hoe u uw tuin bestand maakt tegen alle seizoenen en hoe u diverse soorten beplanting en wellicht verlichting, kunst en plantenbakken optimaal kunt inzetten.

U kunt een keuze maken uit de volgende adviezen: Tuinadvies, Stylingadvies of Beplantingsadvies.

Hoe werkt het?

Via onderstaande planner maakt u zelf uw afspraak op de tijd die u het beste uitkomt.

Plan uw afspraak

Tuinadvies

Wilt u (een deel van) uw tuin graag anders inrichten maar weet u niet waar te beginnen? Of bent u op zoek naar meer eenheid, samenhang en wellicht sfeer? Dan is tuinadvies wellicht iets voor u!

Aan de hand van de door u meegebrachte foto’s van de tuin bespreken we samen wat uw wensen en ideeën zijn.

Ik kijk met een frisse blik naar uw tuin en luister naar uw wensen en ideeën. Samen gaan we op zoek naar een bij u passende stijl en sfeer. Aan het eind van het gesprek heeft u praktische tips om nog meer van uw tuin te kunnen gaan genieten.

Uiteraard is het mogelijk om het tuinadvies naderhand uit te werken tot een tuinontwerp.

Kosten voor tuinadvies € 120,00

Stylingadvies

Bent u in grote lijnen tevreden met de basis van uw tuin maar heeft u net even hulp nodig bij de puntjes op de ‘i’? Soms is het genoeg om alleen een paar plantenbakken neer te zetten of een muur of schutting een andere kleur te geven en de overige accessoires hier op aan te passen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan is stylingsadvies wellicht iets voor u!

Aan de hand van de door u meegebrachte foto’s van uw tuin bespreken we samen wat uw wensen zijn, hoe u de sfeer graag zou willen veranderen, wat u mooi vind en wat niet en wat u nog mist in de ruimte.

Met de juiste accessoires, kleur- en materiaal gebruik wordt eenheid en rust aangebracht, helemaal in de sfeer en stijl die u voor ogen hebt!

Kosten voor stylingsadvies € 120,-

Beplantingsadvies

Wilt u graag jaarrond kleur in de borders? Zijn er bepaalde planten die het niet doen op een specifieke plek in de tuin? Zijn er door de tijd heen planten verdwenen en zoekt u naar de juiste aanvulling in de borders? Dan is beplantingsadvies wellicht iets voor u!

Aan de hand van de door u meegebrachte foto’s van uw tuin bespreken we samen wat uw wensen zijn, welke vragen u heeft en wat u voor ogen heeft.

Kosten voor beplantingsadvies € 120,-.

Aardewerk potten voordeur

Neem contact op:

Een uniek tuinontwerp. Deskundige uitvoering. Eén aanspreekpunt. Ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken of uw wensen en mijn ideeën bij elkaar aansluiten.

Arnold van Gorsel

× Hoe kan ik u helpen